Thursday, 25 July 2013

Varktjops met Chicken a la King sous

So met die jagseisoen kook ons maar almal ons wildsvleis af vir heerlike wildspasteie.
Ek gebruik sommer skilferkors wat ek in die winkels koop en rol dit net effens uit.  Nataniël het een aand op sy kookprogram gesê " Moenie jou skilferkors heel smeer met die eiergeel nie anders lyk dit soos 'n antie met 'n geel rok".  Ek smeer my pastei maar los 'n paar wit gedeeltes oop.

My spyskaart van die aand

Wildspastei met Skilferkors
Varktjops met Chicken a la King sous
Rys
Gebraaide aartappels
Oondgebakte groente
Pampoenkoekies met stroop  (dit is weer 'n resep vir 'n ander dag)



Varktjops met sous:

6 Vark loin tjops
1 pakkie Chicken a la King
1 Ui in ringe gesny
1 pakkie sampioene gesnipper
500 ml melk

Metode:

Braai die tjops in 'n braaipan tot bruin aan albei kante
Geur met sout en peper en hou eenkant
Braai die uie tot deurskynend en voeg die sampioene by
Maak die pakkie sous aan met die melk en gooi by uiemengsel tot verdik
Gooi oor varktjops en bak in die oond vir 20 minute toe .
Maak kasserol oop en bak vir verdere 15 minute.

Ns.  Ons is baie gelukkig in Carnarvon om al ons produkte plaaslik te koop -

No comments:

Post a Comment